KAPCSOLAT  MOBILFLOTTA   
Hogy aki számít mindig közel legyen és elérhető áron!
MENÜ

Tisztelt Flottatagok!


A 2012. július 1-től bevezetésre kerülő "telefonadó" hosszas kormányzati és mobilkommunikációs szolgáltatók közötti egyeztetése lezárult. A mobiltelefon szolgáltatók a várakozásokkal ellentétben nem tudták vállalni a felmerülő többletterheket, ezért ezt az adófajtát, illetve ennek egy részét kénytelenek voltak áthárítani ügyfeleikre.


A Vodafone egységes, fix adózási sávot vezet be minden ügyfelére vonatkozóan, amelynél egy fix, nem lebeszélhető díj kerül kiszámlázásra a havi előfizetői díjon belül. Ezzel a módszerrel nem kell a telefonbeszélgetések hosszával foglalkoznunk, hiszen az adót semmilyen formában nem befolyásolja egyéb körülmény.

A Vodafone magánszemély előfzetők esetében bruttó 490 Ft-os, céges előfizetők esetében bruttó 1.250 Ft-os emelést eszközöl, mely először a júliusi telefonszámlákat érinti.


A Vodafone a Kapcsolat Mobilflotta esetében azonban nem tesz különbséget a vállalkozói és a magánszemély által kötött előfizetések között, így mindkét esetben bruttó 490 Ft-tal emelkedik a havi előfizetői díj.

Az eddigi előfizetői díjhoz 2012. július 1-től hozzáadódó bruttó 490 Ft,- nem beszélhető le, az mindenképpen pluszként jelenik meg a telefonszámlákon.

Ezen felül a Vodafone nem terhel más költségeket ügyfeleire, a tarifacsomag a fix adózási sáv bevezetésével megőrzi egyszerűségét, átláthatóságát, követhetőségét.


A fentieken kívül nem történik változás a Kapcsolat Mobilflotta tarifáiban, így nem változnak a percdíjak, SMS díjak, és nem változik az egymás közötti beszélgetések ingyenessége sem.
Kérdéseikkel kapcsolatban, keressenek minket megszokott elérhetőségeinken.

Mellékelten küldjük a 2012. július 1-től érvényes előfizetői és percdíj táblázatunkat.


Üdvözlettel: Kapcsolat Mobilflotta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Hírek

 • Regisztráció
  2012-06-28 08:09:54
 • Igényléshez csatolandó dokumentumok
  2012-06-26 09:14:49

  A következő dokumentumokra lesz szüksége az online igénylésnél:

  • Igénylőlap elektronikus visszaküldése
  • Ügyfélnyilatkozat
  • Személyi igazolvány másolata
  • Lakcímkártya másolata
  • Közüzemi számla
  • Számhordozási nyilatkozat (amennyiben nem Vodafone ügyfél és a számát meg kívánja tartani)
  A fentieket írja alá, küldje el scannelve (ha nem tud scannelni, fotózza le) és küldje el e-mailben !
  .

Weboldal készítés ingyen

Asztali nézet